2008 m. rugsėjo 16 d., antradienis

Jusmos grybukai

Viskas labai paprasta. Reikia bulvių ir faršo. Faršą pasiprieskoninti pagal skonį, bulves nulupti, nuplauti, tada perpjauti per pusę, bet ne išilgai, o skersai, na kaip čia paaiškinti per plonesnį šoną. Tada perpjautom vietom statyti į apačią, tai bus grybo kotas ir viršunėlę nupjauti, taip lyg mažas šulinukas išsipjautų. Bulvytes padruskinti, Tada į tą šulinuką dėti faršo tiek, kad grybo viršūnėlę būtų graži. Tokius grybukus dedam į skardą, bulvių likučius galima prie grybų sudėti. Į skardą įpilti šiek tiek aliejaus ir vandens. pašauti į orkaitę ir kepti maždaug 30 min., na kad bulvė iškeptų ir gražiai mėsytė apskrustų. Patiekti su kuo tik norit. Skanaus