Reikės:
-vidutinio dydžio ar didelės cukinijos;
-fermentinio sūrio apie 200-300g.;
-1-2kiaušinių;
-4-6 šaukštų miltų;
-prieskoninių žolelių (petražolių, krapų ir pan.) kam patinka;
-druskos pagal skonį.
Paruošimas:
Cukiniją nulupam, išskobiam sėklas ir sutarkuoname burokine tarka. Į dubenį su cukinija sutarkuojam fermentinį sūrį, įmušam kiaušinius, dedam miltus, druską ir prieskonines žoleles. Viską gerai išmaišom. Jei tešla kiek per skysta (o turėtų gautis panaši kaip bulvinių blynų), dedam dar kiek miltų ir kepam ant keptuvės.
Skanaus
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
2 komentarai:
Nei aš, nei vaikai nemėgsta cukinijos, bet užtat vyras baisiai apsidžiaugė pamatęs šį receptuką :D Jis galėtų visą laiką maitintis patiekalais iš cukinijos :D
Taip pat galima kepti orkaiteje. Maziau sunaudojama aliejaus ir patys blyneliai buna ne tokie riebus :)reikia tik pakepti kelias minutes, apversti, dar kelias min. pakepti.
Rašyti komentarą