ingridientai:
120 g šviežių morkų
1 nedidelis agurotis
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
pusė šaukštelio medaus
1. Morkas pavalom. Agurotį nuskutam, pjaunam išilgai perpus, šaukštu išskobiame vidų, kur sėklos. Likusį agurotį ir morkas pjaustom nedideliais kubeliais.
2. Viską dedam į puodą, įpilam aliejaus ir maišydamos troškinam apie 2 min.
3. Įpilam 4-5 šaukštus vandens (geriausia - negazuoto mineralinio), uždengiam ir paliekam ant mažutės ugnies 15 min. Daržovės turi būti minštos.
4. Leidžiam daržovėms ataušti, įdedam medų ir viską plakam mikseriu, kol gaunam putėsius.
InRed
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą