2008 m. birželio 4 d., trečiadienis

Morkų ir aguročių putėsiai

ingridientai:

120 g šviežių morkų
1 nedidelis agurotis
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
pusė šaukštelio medaus

1. Morkas pavalom. Agurotį nuskutam, pjaunam išilgai perpus, šaukštu išskobiame vidų, kur sėklos. Likusį agurotį ir morkas pjaustom nedideliais kubeliais.

2. Viską dedam į puodą, įpilam aliejaus ir maišydamos troškinam apie 2 min.

3. Įpilam 4-5 šaukštus vandens (geriausia - negazuoto mineralinio), uždengiam ir paliekam ant mažutės ugnies 15 min. Daržovės turi būti minštos.

4. Leidžiam daržovėms ataušti, įdedam medų ir viską plakam mikseriu, kol gaunam putėsius.

InRed

Komentarų nėra: