1. Imam skiltį moliūgo 600-900g, apipjaustom žievę, gabaliukais supjaustom, metam į vandenį - verda. Vandens iš akies, hmmm, turbūt apie 1,5-2l, nu kad visos daržovės tilptų laisvai.
2. ant keptuvės ant sviesto ant mažos ugnies pakepinam didesnį svogūną smulkintą, vieną morką, dvi skilteles česnakų - sudedam į puodą, kur verda moliūgas.
3. Įdedam 4-5 bulves pjaustytas, aš dar dėjau kalafioro kelias "šakeles", bet jis nebūtinas, jei kas nemėgsta, pavyzdžiui.
4. dar mečiau 2 kubelius sultinio vištienos, bet tiktų ir tik pasūdžius, truputį
papipirinus, lauro lapą įmetus.
Užrašė xena
Autorė InRed
2008 m. birželio 3 d., antradienis
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą