2008 m. birželio 4 d., trečiadienis

Morkų obuolių kotletai su manais

1 morka
1 obuolys
arbatinis šaukštelis manų
truputukas cukraus ir druskos
arbatinis šaukštelis grietinės

Smurkiai sutarkuojam morką, dedam į puodą, užpilam vandenuku ir patroškinam, bet ne visai ištroškinam, o tik truputį. Obuolį nulupti, supjaustyti plonaus šiaudeliais, išvalyti nuo sėklyčių ir „širdelės“, suberti į morkas ir troškinti, kol suminkštės. Tada suberti manus, cukrų, druską ir pavirinti 5 minutes, be perstojo maišant. Gautą masę atvėsinti, formuoti kotletukus, galima pavolioti džiūvėselių trupinukuose ir kepti ant aliejaus. Kotletukus galima gardinti šaukšteliu grietinės.


InRed

Komentarų nėra: